top of page
Glenn Thomas vei.jpg
CO FOUNDER

Med vilje og pågangsmot skaper Glenn-Thomas øyeblikk og muligheter for seg selv og andre. En litt for ambisiøs type, som lever for kreativitet og entreprenørskap. 

  • Hvit Instagram Ikon
  • Hvit Facebook Ikon
  • White LinkedIn Icon
Johanna vei.jpg
CO FOUNDER
  • Hvit Instagram Ikon
  • Hvit Facebook Ikon
  • White LinkedIn Icon

Med stil og intelligens skaper Johanna struktur i kommersielle løsninger. Servicevennligheten og et unik kreativt øye gjør henne til en bærebjelke i Xicado. Hun setter stadig Glenn-Thomas på plass.

Vår historie

Idag består Xicado AS av Glenn-Thomas Haugaard og Johanna Haugaard, to drevne og kreative talenter med unik forståelse av bedrifter og mennesker. Vi har 12 års erfaring fra kreativitet og markedsføring.

I 2019 startet vi sammen Xicado AS, vi skal bli ledene på innholdsprodusering på digitale flater gjennom video markedsføring. Vår visjon er "get rich to save the world". Vi skal rett og slett bli så rike at vi kan forbedre verden og sette spor etter oss. Dette gjør vi gjennom kreativ markedsføring og oppfølging av vanskeligstilte menneskegrupper i samfunnet. Yes, vi har selvinnsikt til å forstå at vi har et klissete visjon.

Vår prosess

Identifiserer ditt behov.

Vi identifiserer ditt behov og det markedet du er i. Vi posisjonerer ditt firma i forhold til konkurrenter ved å fokusere på å fremheve dine unike egenskaper som treffer dine kunder.

creatuive research.png

Gjennomføring.

Vi tar i bruk alle digitale verktøy og kreative virkemidler for å gjennomføre ideen til vi har oppnådd ønsket resultat. Her er det opp til deg som kunde hvor mye du ønsker å være involvert i prosessen. Vi oppdaterer deg hele veien.

utvikling 2.png

Service og oppfølging.

Xicado er alltid tilgjengelige for våre kunder. Vi guider deg gjennom hele prosssen. Dine ønsker og ditt budskap betyr mye for oss, det er viktig at vi leverer den service dere forventer og fortjener. Vi jobber hardt for å gjøre våre kunder fornøyde og er alltid åpne for videre samarbeid. 

adventur.png

Idéutvikling.

Basert på virksomhetens ønsker og posisjon i markedet utvikler vi ideér som forsterker bedriftens mål. I dette stadiet gjør vi research i markedet, vi undersøker din kundegruppe, konkurrenter og finner løsninger som gjør at din virksomhet blir forsterket best mulig.

outside box.png
targeritng.png

Kvalitetssjekk.

Før vi publiserer endelig resultat, legges det frem til deg og deretter viser vi resultat til andre utenforstående parter for kritisk kvalitetssjekk. Ved dette stadiet bistår vi, om ønskelig, også med publisering av filmen ved bruk av forskjellige strategier.

video marketing logo.png
xiciado orange logo.png

Autentisk video

KONTAKT OSS
Book et møte. 

Vi ser frem til et mulig samarbeid!

Eikebakken 37, 4708, Vennesla, NORGE

mail: gt@xicado.no

tlf: +47 989 02 153

  • Hvit Facebook Ikon
  • Hvit Linkedin Ikon

© 2022 av Xicado AS 923936750

bottom of page