top of page

Advantek Group

Advantek Group har er i sterk vekst og har et behov for både rekrutering men også vise nyere tjenester de kan levere. I samarbeid med Xicado ønsket de flere produksjoner som både presenterte Advantek som bedrift, rekrutering og direkte kunde referanser. Sammen kom vi frem til å produsere en dokureklame og flere mindre videoer som skulle forsterke dette, til slutt samarbeidet vi med Falk Media for å markedsføre og publisere innholdet. Over en periode kunne vi fort se hvordan innholdet traff, hvordan vi kunne treffe enda bedre og skape flere oppfølgingsannonser rettet mot engasjerte seere.

Folka. Lidenskapen. Produktet. Ord som Advantek bruker når de beskriver seg selv. Som en bedrift med kontorer i flere land ønsker de og rektrutere nye ansatte og kunder på en internasjonal skala. 

 

Vi i Xicado er stolte av vårt samarbeid med Advantek, og at vi har fått mulighet til å bli kjent med de som jobber for Advantek, både i Norge, Sverige og Portugal. Vi har fått mulighet til å gjøre flere ulike prosjekt for dem, deriblant denne videoen for en av deres kunder, Spicer. 

 

Som et nyoppstartet firma er vi veldig takknemlige for den tilliten de har vist oss, og ser framover til et fortsatt spennende samarbeid ut 2022. Ved å hjelpe kunder som Advantek fremheve sine unike trekk, fortsetter vi samtidig å videreutvikle våre egne.

 

Interessert i noe lignende for deg eller din bedrift? Ta kontakt med oss i Xicado. Vi fremhever deg.

"Under vårt samarbeid har vi økt konvertering og vår brandawerness for Advantek Group med flere typer av videoproduksjon. Xicado er kunnskapsrike og fremoverlente mennesker som er enkle å samarbeide med."

Christopher MacConnacher, Operation Director Norway, Advantek Group

1620630059070_edited.jpg
bottom of page