top of page

PERSONVERN

AVIA sine nettsider bruker egne og tredjeparts informasjonskapsler (cookies) til å samle inn informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår. Vi tar tar beskyttelse av din data på alvor, og du kan til enhver tid ta kontakt med oss på gt@xicado.no eller telefon 989 02 153 for spørsmål om din persondata.

Nedenfor kan du lese detaljert om informasjonen vi innsamler, hvordan vi behandler opplysningene, hva vi bruker de til, hvem som er ansvarlig og hvordan du kan kontakte oss vedrørende de innsamlede opplysningene.

 

Hvem er behandlingsansvarlig?

Selskap:
XICADO AS
Jærneskollen 10 A
4634 Kristiansand
Org.nr. 923936750

Person:
Det er daglig leder i XICADO (XICADO AS som juridisk enhet) som er behandlingsansvarlig.

Tlf 989 02 153
gt@xicado.no 

 

Hva er formålet?

  • Forbedre opplevelsen av nettsiden og tjenestene våre.

     

  • Lovpålagte krav: Vi behandler personopplysninger tilknytning til regnskapsførsel og for å fremlegge opplysninger for myndighet når dette er pålagt oss i henhold til norsk lov.

  • Markedsføring: Vi vil bruke informasjonen til å vise annonser og innhold som er relevant for deg.

  • Analyseformål: Vi vil analysere data for å forbedre våre tjenester og din brukeropplevelse.

  • Andre formål du har samtykket til i: Vi vil kunne behandle dine personopplysninger for ethvert annet formål som du spesifikt har gitt oss et samtykke til. 

 

Hvilke personopplysninger blir behandlet? 

Hvilke personopplysninger som blir samlet inn avhenger av hvilke formål det skal brukes til, og vi samler ikke inn mer enn nødvendig. 

I de fleste tilfeller vil personopplysninger bli behandlet i forbindelse med, men ikke begrenset til: utfylling av kontaktskjema for henvendelser, samt påmelding til nyhetsbrev, webinar og kurs. I de tilfeller vil det samles inn navn, e-post og telefonnummer. I tillegg behandler vi opplysninger om vedkommendes bedrift, men dette defineres ikke som personopplysninger.

Vi mottar automatisk ikke-personlig informasjon når du besøker vår nettside. Ikke-personlig informasjon er all informasjon som i seg selv ikke kan bli brukt til å identifisere, kontakte eller presist lokalisere en bestemt person. Ikke-personlig informasjon inkluderer IP-adressen din, nettleserinformasjon, informasjon hentet fra informasjonskapsler (cookies), pixel tags, dato og tidspunkt for besøket, trafikk og hvilken/ hvilke kanal/ kanaler som ledet deg inn til nettsiden vår.

 

Hvor hentes opplysningene fra? 

I tillegg til informasjonskapsler og lignende teknologi samler XICADO inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Men, for å få tilsendt informasjon, innhold eller annet markedsmateriell trenger vi enkle personopplysninger fra deg. Dersom du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

XICADO sender kun ut informasjon til personer som aktivt har gitt oss sine personopplysninger, samt tillatelse til å behandle de. Dette kan ha skjedd ved, men ikke begrenset til, kontaktskjema for henvendelse, påmelding til nyhetsbrev, deltakelse frokostseminar og/eller annen digital påmelding.

 

Er det frivillig å gi fra seg opplysningene? 

Det er ikke mulig å gjennomføre XICADO sine tjenester innen filmproduksjon og markedsføring uten et minimum av personopplysninger fra kunde og/eller bruker. Ved filmproduksjon og oppfølging trengs personopplysninger tilknyttet fakturainformasjon. Det er ikke-sensitive personopplysninger som fullt navn, telefonnummer, e-post, stillingstittel og bedriftsnavn og bedriftsopplysninger. Dette er minimum for at XICADO skal kunne levere det innholdet kunden eller brukeren har bedt om ved å fylle ut kontaktskjema. Det er derfor ikke frivillig å gi fra seg personopplysninger dersom du ønsker å motta AVIA sine tjenester. Det er derimot frivillig om man ønsker å motta markedsrettede annonser og nyhetsbrev fra XICADO, samt generelt frivillig å benytte seg av våre tjenester. 

 

Utleveres opplysningene til tredjeparter? 

Vi bruker tredjeparts leverandører og tjenester, og har databehandleravtaler som sikrer at de ikke kan bruke informasjonen til annet formål enn det informasjonen er samlet inn for. Se egen liste over informasjonskapsler vi benytter.

 

Hvilke rettigheter har den enkelte? 

Som registrert i XICADO sin bruker- og kundeliste har du rett til å få innsyn i personopplysninger vi har om deg. Du har også rett til å få alle dine personopplysninger slettet, gitt at det ikke strider mot lovpliktig lagring og behandling.

 

Hvordan slettes opplysningene? 

Ønsker du å ikke få dine personopplysninger delt med tredjeparter kan du ta direkte kontakt med oss på post@aviaprod.no eller tlf 989 02 153. Dersom du som kunde eller part er involvert i en filmproduksjon/tjenesteleveranse av XICADO og ønsker å få dine personopplysninger fjernet kan dette ikke gjøres for før de økonomiske og rettslige forpliktelser er innfridd (gjelder kun opplysninger nødvendig for å opprettholde rettslige og økonomiske plikter).

 

Spørsmål?

Dersom du har spørsmål eller kommentarer til vår personvernerklæring kan du kontakt oss via e-post: gt@xicado.no eller telefon 989 02 153.

bottom of page