top of page
  • Forfatterens bildeJohanna Haugaard

Å stå foran kameraet er skummelt!

Når kundene våre trer inn i verdenen av videoproduksjon, er det vanlig at de er skeptiske. Kommentarer som "Jeg er ikke vant til å stå foran kamera" eller "Jeg er usikker på å vise meg i videoen" er helt normale. Men en av Xicado´s sterkeste kompetanser er forståelse av mennesket og hvordan vi kan gjøre de trygge. Dette er noe som gjennomsyrer våre produksjoner, trygghet, tillit og autentisk historiefortelling står sentralt. Resultatet skaper mestring og engasjement blant kunder og seere.

Vi skiller oss fra normen ved å unngå det tradisjonelle ord-for-ord manuset. I stedet håndterer vi produksjonen med dialoger som en naturlig samtale. Dette gir rom for ekte følelser og gir kundene våre muligheten til å dele seg selv uten frykt. For oss er det ikke bare å lage videoer; det er å bygge broer mellom mennesker og merkevarer, sik at de forstår hverandre bedre.


Gjennom denne tilnærmingen går vi utover å skape kun markedsføringsinnhold; vi skaper minneverdige historier. For det er disse historiene som binder mennesker sammen, skaper forbindelser og styrker kundelojalitet.Videoen er en omtale fra en av våre kunder, Agder Chiptuning. Som de fleste andre var han først

skeptisk til å stå foran kameraet, og dette er hva han hadde å si etter produksjon.


Mennesker gjør business med mennesker de liker eller kjenner

Har du noensinne reflektert over hvorfor mennesker velger å gjøre forretninger med visse selskaper? Svaret ligger ofte i det velkjente uttrykket: "Mennesker gjør business med mennesker de liker eller kjenner." Hos oss i Xicado tror vi derfor på kraften av å skape ekte forbindelser gjennom autentisk markedsføring.


Din Historie, din Stemme: Mestring av autentisk uttrykk foran Kameraet

Vi lover - hverken kameraet (eller vi) biter, og vi gjør alt vi kan for at du, din bedrift og dere skal komme frem på en flott men ekte måte.


Vi tror på å gi deg/dere rom til å være deg/dere selv foran kameraet. Ved å fokusere på autentisk uttrykk og øyeblikk, skaper vi en unik setting som gjør at ditt ekte driv kan skinne. Denne tilnærmingen hjelper med å fortelle din historie på din måte, uten frykt for å glemme ordene eller opptattheten av å bli filmet. Vi inviterer deg til å oppdage styrken i din egen stemme og uttrykke deg fritt foran kameraet.


Trenger du eller teamet ditt ekstra trygghet?

Det har ved flere tilfeller hendt at vi har blitt bedt om å komme ut å møte teamet før produksjonen går i gang - og det gjør vi gjerne! Da forteller vi mer om hvordan vi arbeider og noen ganger tar vi også med oss noe av utstyret ut, for å vise at dette ikke er så farlig som det kan høres ut. Vi viser også ofte noen korte referanser for de som trenger ekstra trygghet. Etter at ha blitt litt mer kjent, så pleier det å gå fint.
Ikke bare video Så, neste gang du vurderer hvordan du vil presentere bedriften din, husk at det handler om mennesker - om deg, dine verdier, og den autentiske historien som bare du kan formidle. Vil du utforske hvordan autentisk markedsføring kan transformere din bedrift? Ta kontakt med oss i dag, og la oss skape noe eksepsjonelt sammen.


26 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page