top of page
  • Forfatterens bildeJohanna Haugaard

Personlige kjennetegn i video: En kort guide

Å inkorporere personlige kjennetegn i videoinnhold kan gi en dypere forbindelse med publikum og gi merkevaren din en unik identitet. Her er noen nøkkeltrinn:


Identifiser din personlige stil:

Identifiser hva som gjør din merkevare eller historie unik. Er det spesifikke verdier, toner eller andre aspekter som gjør deg eller din virksomhet unik?


Men husk å tenke nytt. Setninger som "Vi er fantastiske på kundeservice," "Vi leverer høykvalitetsprodukter/tjenester," eller "Vår bedrift er innovativ og fremtidsrettet" fungerer dessverre ikke helt lenger, da de er blitt oppbrukt. I dag er konkurransen så høy at du må gå dypere for å nå kundegruppen din.


Derfor er det viktig at du virkelig går inn for å definere det som er unikt for deg eller dere for å ta det første steget.Del bak-kulissene øyeblikk:

Gi seerne et glimt av dere bak kulissene ved å dele øyeblikk som viser den menneskelige siden av bedriften. Dette kan inkludere morsomme øyeblikk på kontoret, prosessen bak produkt- eller tjenesteutvikling, hvordan dere navigerer ut ur vansklige situasjoner eller intervjuer med teammedlemmer.


Fortell autentiske historier:

Bruk video som et verktøy for å dele autentiske historier. Dette kan være suksesshistorier, utfordringer eller personlige anekdoter som resonnerer med publikum. Autentiske historier gir en følelse av ekthet og tilknytning.


Skap forbindelser:

La videoene dine gi seerne følelsen av å kjenne menneskene bak merkevaren. Vis deres lidenskap og engasjement, og skap en forbindelse som går utover det forretningsmessige. Mennesker handler med de de kjenner, stoler på eller ser opp til. Ved å være et forbilde, medmenneske og en virksomhet å stole på, knytter bedriften sterke bånd i kunderelasjoner.
Engasjer publikum:

Fremme aktiv deltakelse fra publikum. Still spørsmål, svar på kommentarer, og skap en dialog. Dette medfører en følelse av fellesskap og involvering, samtidig som det lar publikum føle seg som en del av historien og din bedrift eller merkevare.


Ha gøy:

Når målene er høye, kravene store og økonomiske utfordringer i samfunnet preger tiden, kan gleden på jobb lett bli oversett. Likevel er det avgjørende for moral, kreativitet og bedriftskultur. Latter og positiv atmosfære fører ofte til inspirasjon og utvikling, uansett om det er intern eller eksternt. Glade ansatte presterer bedre, mens stressede og umotiverte ansatte ikke oppnår samme grad av suksess (dette synes ofte utad i tillegg). Det er derfor viktig å huske på betydningen av å ha det gøy på arbeidsplassen, selv når utfordringene er store.


Gjør dine verdier og mål tydlige:

Tydeliggjør din virksomhets verdier og mål gjennom innhold. Dette kan omfatte miljømessig bærekraft, sosial påvirkning, eller andre verdier som er viktige for din merkevare. Kommuniser dem på en ekte og troverdig måte.


Ved å følge disse stegene, kan du skape en tydlig historie for din merkevare som ikke bare appellerer til publikum, men også bygger lojalitet og engasjement. Husk at nøkkelen er å være deg selv og gi seerne en grunn til å forbinde seg med deg eller dere.

20 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page